Ο Σύνδεσμος ανακοινώνει στα μέλη του και στον κόσμο του Παναθηναϊκού που επιθυμεί να γίνει μέλος του συνδέσμου και κάτοχος διαρκείας οτι, η απλή εγγραφή στο σύνδεσμο ειναι 60 € και για τους ανήλικους 30 €.

Περισσότερα...

Ο αναπάντεχος χαμός σου ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για όλους μας. Το τι έχεις προσφέρει και πόσο μεγάλο είναι το κενό που αφήνεις για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας αυτές τις μέρες, έγινε γνωστό σε όλους. Εμείς σαν σύνδεσμος που είχαμε την τύχη να σε έχουμε πάντα κοντά μας, θέλουμε να σου πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Περισσότερα...

 

Η μιζέρια που περιστρέφετε την συγκεκριμένη περίοδο γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου μας δεν αρμόζει  στο μεγαλείο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

Ο κόσμος βρίσκετε σε απόγνωση ,προσπαθεί να καταλάβει την αιτία αυτής της παρακμής και ψάχνει εναγωνίως να βρει τον τρόπο απεγκλωβισμού από αυτό το αδιέξοδο.

Εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτό το κείμενο να αναλύσουμε την στάση του μεγαλομετόχου και ο οποίος για εμάς είναι ο κύριος υπεύθυνος.

Περισσότερα...

Ώς μέλη του Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων ΘΥΡΑΣ 13, αλλά και έχoντας αναλάβει την οικονομική και όχι μόνο ενίσχυση
και στήριξη του ιστορικού τμήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ping-pong) του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους  έχουν συμβάλει στη προσπάθεια αυτή που κάνουμε απο
την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα...

Βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στον ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ η ανάληψη πρωτοβουλιών είναι πλέον υποχρέωση για όλους όσους αγαπούν πραγματικά το σύλλογο.

Περισσότερα...

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ,ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΝΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΟΣ,ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ.ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΚΕΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΥΣ ΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΑΦΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ'ΚΥΡΙΟΣ'ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
Περισσότερα...

ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΛΕΝΕ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΤΙΚΑΡΧΕΣ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ? ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΣΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ?

 

Περισσότερα...

Ξέραμε ότι ο φόβος είναι κακός σύμβουλος,αυτό όμως που συμβαίνει στα δυτικά προάστεια αγγίζει τα όρια της παράνοιας.

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο ένα φούτερ και μία σημαία με το λογότυπο του κλάμπ μας τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με εμάς αφού ποτέ δεν έχουμε βγάλει τέτοια πράγματα.

Περισσότερα...

ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΡΧΗΓΟΙ...

ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΕΤΣΙ?

ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CLUB ΜΑΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ?

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ''ΨΕΥΤΙΚΗ'' ΣΗΜΑΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ΄''STOLEN''ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ?

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟSITE ΣΑΣ ΣΑΝ ΚΛΕΜΕΝΕΣ?

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ?

Περισσότερα...