Τρία χρόνια πέρασαν απο τότε που αναλάβαμε την τύχη του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ήταν ακόμα μια χρονιά γεμάτη απο έντονες στιγμές.

Το πρόσημο είναι θετικό γιατί η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ο στόχος για την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Α1 έγινε πραγματικότητα και με το παραπάνω, γιατί το πετύχαμε αυτό χωρίς ήττα. Η χαρά μπορεί να είναι μεγάλη αλλά το αίσθημα ευθύνης ολοένα και μεγαλώνει.

 

Αυτό που έχουμε να πούμε για το μέλλον είναι οτι θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσει ο Παναθηναϊκός εκεί που του αξίζει. Στο σημείο αυτό ανακοινώνουμε οτι με το ξεκίνημα της ερχόμενης σεζόν, δεν θα είμαστε μόνοι μας στο ταξίδι γιατί ένας απο τους πιο δυναμικούς συνδέσμους του εξωτερικού, Gate13 United Kingdom, αποφάσισε να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και θα βρεθούμε μπροστά σε σημαντικές αλλαγές στην λειτουργία του τμήματος, που θα ανεβάσει το πήχη στα ως έχουν δεδομένα για το άθλημα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Ερασιτέχνη για την βοήθεια αλλα και για την τεράστια προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα για την σωτηρία του Συλλόγου.