Δύο χρόνια πρίν, πήραμε την δύσκολη απόφαση να αναλάβουμε το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του συλλόγου που υποστηρίζουμε.

Με δεδομένη την οικονομική κατάσταση στην κοινωνία μας αλλά και στον ίδιο το σύλλογο η προσπάθεια ήταν η μέγιστη. Όμως η πίστη μας, άνοιξε το δύσκολο δρόμο της επιτυχίας. Ένας απο τους στόχους αρχικά, ήταν να καταφέρουμε να αποδείξουμε οτι ο Ερασιτέχνης έχει ανάγκη τον κόσμο του και οτι με υπομονή όλα μπορούν να συμβούν. Έπρεπε να ανοίξει ο δρόμος για ανθρώπους σαν αυτούς που βρίσκονται τώρα στη διοίκηση και παλεύουν για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη και του συλλόγου γενικά. Αγωνιστικά, στόχος ήταν να βγεί το τμήμα απο την αφάνεια και να αποκατασταθεί το όνομα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ψηλά στους πίνακες της βαθμολογίας. Τα αποτελέσματα τελικά μας δικαιώνουν. Στο επίπεδο των ακαδημιών, βρισκόμαστε στην αρχή της προσπάθειας και τα πρώτα δείγματα μας δίνουν ελπίδα για το μέλλον. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε καταρχήν τα μέλη του συνδέσμου που είναι κοντά στην ομάδα σε οτι χρειαστεί, τους οπαδούς που ακολούθησαν το τμήμα και φυσικά τους αθλητές και τους προπονητές που τιμάνε τη φανέλα που φοράνε. Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Ερασιτέχνη για τη μεγάλη βοήθεια προς το τμήμα αλλά και γενικά στον Παναθηναϊκό.

Για τη νέα χρονιά στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος σε άνδρες και γυναίκες και η ανάδειξη ταλέντων απο τις ακαδημίες.
Επειδή πρέπει να είμαστε και ξεκάθαροι προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, έχουμε να πούμε οτι εμείς δεν γίναμε ξαφνικά ούτε παράγoντες - ούτε πιόνια του κάθε επιχειρηματία που ξεπλένει χρήμα μέσω του ερασιτεχνικού αθλητισμού σαν κάτι άλλους.
Εμείς θα είμαστε εδώ με ψηλά το κεφάλι μέχρι το τμήμα να ορθοποδήσει και να μπορεί να συνεχίσει μόνο του να κάνει πρωταθλητισμό. Οταν αυτός ο στόχος γίνει πραγματικότητα εμείς σαν οπαδοί θα έχουμε κάνει το χρέος μας απέναντι στο σύλλογο και το μόνο που θα έχουμε να κάνουμε απο εκεί και πέρα είναι η συνεχόμενη στήριξη και παρουσία, όπου αυτό αγωνίζεται.

Ακολουθεί οικονομικός απολογισμός 2013-2014

ΕΣΟΔΑ

900 € - Εκδήλωση ενίσχυσης (καλοκαίρι 2013)
1.300 € - Χoρηγίες
2.650 € - Ερασιτέχνης
2.150 € - σύνδεσμος West Block
100 € - εισιτήρια αγώνων

ΕΞΟΔΑ

3.500 € - Υποχρεώσεις Ανδρικής ομάδας
1.000 € - Υποχρεώσεις Γυναικείας ομάδας
1.800 € - Αθλητικό υλικό
500 € - ομοσπονδία
900 € - βοηθητικό μηχάνημα προπόνησης

Υ.Γ. (1) ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ, ΘΑ 'ΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΣ.

Υ.Γ. (2) Ακόμα ένα ευχαριστώ στα παιδιά απο επαρχία και κυρίως στο σύνδεσμο του Αγρινίου για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια.

Υ.Γ. (3) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΣΤΙΣ 19:00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ PARTY ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

 

WEST BLOCK - ΘΥΡΑ 13